My Folk+

За да участвате, изпратете ни снимки, видеа и истории със или за вашите любими поп фолк изпълнители.

Фен #1 - Христо

Христо Могилански е на 23г. от град София. “Моето хоби започна преди 13 години и първия ми автограф е от Джина Стоева, която беше моя съседка дълги години. За годините, в които се занимавам с това, успях да срещна всички български звезди, да си извлека мнение за тях, кое ми харесва и кое – не. И все така има артисти, които ме карат да се вълнувам така, както в първия ден, в който започнах да се занимавам с това.”

42926016_338971023336884_3842549837769736192_n

Фен

“Поздравявам Андреа и Галена, за мен те са на световно ниво. Това което правят впечатлява и провокира.Стараят се много, но мисля ,че е малко трудно в България това да се оцени. В чужбина те щяха да са вече световни звезди”

“Моята любима звезда е Алисия.З а мен тя е един прекрасен артист, който вълнува…а какво по-хубаво от това ?! Винаги, когато отивам на нейно участие, има в мен някаква страст, което е причината да ходя на нейните участия и да искам винаги да си направя фотос с нея, който да остава един незабравим спомен.Тя е един истински професионалист във всяко едно отношение.За мен тя е положителен пример как трябва да се правят нещата с вкус към всичко добро.”

Фен #2 -Ивелина Росенова

Ивелина на 16 години, израстнала в Тетевенския балкан. Учи в София поп и джаз пеене и харесва всички изпълнители .

Стани фен №1 сега!