CLUB REVUE СЪС СПЕЦИАЛНИ СТАТУЕТКИ ЗА СВОИТЕ ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

Един от най-престижните столични клубове – Club Revue раздаде специални статуетки на своите звездни гости. Първи с призове от бижуто на нощна София бяха отличени – Емануела, Константин и Галена.

Константин получи статуетка по случай 20 годишният му юбилей на музикална сцена. Първата му песен е златната балада, актуална и до днес – “Черна роза”. Публиката определя Константин като “Певецът на народа”, а освен със зашеметяващата си кариера изпълнителят е разпознаваем и със своето чувство за хумор, добро настроение и винаги невероятен купон, който създава където и да се появи.

Галена получи награда за безупречните си 15 години на музикалната сцена. Тя вълнува и е любимка на мнозина още от дебюта си в ефира на телевизия “Планета” с песента “Можеш ли”. За годишнината си тя също направи един голям подарък за самата нея и за всички нейни почитатели, а именно премиерата на най-новата й песен “Сърце”, която вече достига рекордна гледаемост в интернет пространството.

Емануела също получи статуетка за своите 13 хитови години на музикалната сцена. Първите й хитове, любими на почитателите и до днес са “Мили мой, ангел мой” и “Да си плащал”. Емануела се нареди сред фаворитите на публиката, а феновете очакват всеки нов проект на изпълнителката с нетърпение.

И тримата изпълнители радват почитателите си и до днес, а всички вече с интерес очакват да видят какво ново са им подготвили любимите им изпълнители.

От Club Revue споделят, че ще връчат още няколко специални-статуетки, но на кого засега не разкриват.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply