AGATHANGELOS И ДЖУАЛИАНА ГАНИ С ПРОБИВ В ГРЪЦКИТЕ МЕДИИ

Най-новото попълнение в поп-фолка Agathangelos, който преди броени дни представи новото си парче “Kano to stavro mu” / “Кръстя се” в колаборация с изкусителката Джулиана Гани, отбеляза знаменит пробив в гръцките медии.

Едни от най-големите сайтове за гръцка музика и гръцките таблоиди отразиха новото видео на изпълнителя. Коментарите на феновете от южната ни съседка пък също са доста положителни а почитателите на гръцката музика споделят, че са впечатлени от изпълнителя, неговите възможности и сценичната му партньорка – Джулиана Гани.

Песента е по музика и аранжимент на Йорданчо Василковски – Оцко, който освен композитор на песента е и продуцент на Agathangelos. Текста е дело на самият изпълнител, а за видеореализацията Agathangelos и Джулиана Гани се довериха на HMM Team и Любомир Костов. Оператор на лентата е Иван Иванов.

Agathangelos не скри радостта си от положителните оценки за проекта, както у нас така и в чужбина и заяви в пост в социалните мрежи, че е амбициран да покаже на аудиторията още много нови песни, върху които вече работи.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply