10 фит минути с Виктор Ангелов

На 24.01 от 20:00ч. стартира новото шоу на България ,, 10 фит минути с Виктор Ангелов”. То ще се излъчва в Youtube, поради свободата на действие, която дава онлайн платформата. Предаването ще има за цел да мотивира подрастващото поколение и да образова възрастните за един здравословен начин на живот.

Продуцентът Виктор Ангелов ще застане пред камерата в ролята на водещ, където ще разговаря със своите именити гости. Предаването ще се състои от открит диалог, в който чрез 5 въпроса, гостите ще разкрият за своята спортна подготовка в ежедневието си. Освен за здравословната част от живота си, идолите на България ще разкрият и част от личния си живот, отговаряйки на нови 5 въпроса. Те ще говорят за възходи, падения, бъдещи проекти, любов и други неща вълнуващи всички фенове. Гостите ще бъдат от различни среди. От любимите български шампиони, до идолите на България.
Началото ще даде любимецът на народа, младата кикбокс надежда Стоян Копривленски ,, Снайперът”.

Сред гостите се разкриват имена като световно-известната диетоложка, красавицата д-р Енджи Касабие, капитанът на българският национален отбор по кикбокс – лидерът Атанас Божилов. Панайот Чанков- момчето с церебрална парализа покорило върхове в канадската борба и стрийт фитнеса, музикални икони, красавици от различни среди, легенди и млади надежда в културизма, състезатели по ММА, акробати, волейболисти, сумисти, силови трибойци, актьори, татуисти, това са част от гостите в новото шоу! 
В шоуто ще има и седмични игри свързани със зрителите, в които красавиците Михаела Ангелова и Диляна Перустийска , ще раздадът много награди.
Виктор Ангелов, който е бивш възпитаник на Бургаската математическа гимназия и студент на НСА споделя, че трябва да има повече предавания, чиято цел е да мотивират поколението за един по-здравословен начин на живот и спорта да навлезе в бита им. Здрав дух, здраво тяло, здрава нация.

А ето и линк за да се абонирате за канала в който ще се излъчва “10 фит минути с Виктор Ангелов”

https://www.youtube.com/channel/UC9lwQfqEqJBHjMmsQdig8ew

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply