Цветелина Янева с равносметка за отминаващата година и пожелания за новата

Цветелина Янева изпраща една от най-успешните си години. Певицата представи проектите “Болка моя”, дуета с Фики “Не ме оставяй” и “Ангелът”, които уцелиха право в десятката музикалните предпочитания на публиката и й донесоха 17 милиона преглеждания в YouTube. Самостоятелните й песни влязоха в микса за концерта “Планета на 18” и бяха бурно аплодирани от присъстващите в Пловдив. С много трепет изпълнителката стъпи на сцената в зала “Колодрума” и минути след изявата си сподели:

“Беше още по-еуфорично, защото не работя от няколко години. За мен голямата сцена е единствената сцена в момента и няма как да не ми липсва. Аз съм от семейство на музиканти и за мен не е само работа, а живота ми. В момента не мога да кажа, че много страдам , защото вкъщи има едно малко създание, което е по-важно”, казва певицата в ефира на Nova .


Тя разкрива още, че майчинството е една цялостна промяна, свързана не само с детето, но и с други фактори:

“Промени ме към добро, към грижа и към това да отговарям, и да треперя за най-важното нещо в живота ми”, не крие Цветелина Янева.

Певицата издаде и какво си пожелава за Новата 2020-та година:

“Само здраве си пожелавам, на мен и на моите близки, защото това е най-важното, а в кариерата, смятам, че аз и моят екип можем да постигнем всичко, стига да работим”.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply