ФИКИ НАГОРЕЩИ СТРАСТИТЕ С “ЩЕ ТЕ ЗАКАРАМ”

Фики нагорещи страстите с най-новото си видео към песента, която носи закачливото заглавие “Ще те закарам”. С тези думи лирическият герой се обръща към стара любов, която навремето е казвала, че той не става, но сега, виждайки го случайно с лъскава кола, иска тази услуга от него и го пита как я кара.

Макар да звучи твърде истинно за момче, чийто живот се преобръща буквално за дни и само на 19 години става супер звезда, изпълнителят признава, че песента не е инспирирана от личния му живот. Идеята, музиката и текстът са дело на Diamond Beat Productions. Видеото, режисирано от Людмил Иларионов – Люси, носи много лятно настроение. Кадрите са заснети в Свети Влас. Луксозният комплекс Villa Florence стана домакин на продукцията, а певецът демонстрира страхотна физическа форма. 

За своята визия Фики се довери на стилиста Стоян Апостолов – Стоянски, коафьора Емилио Стефано и гримьорката Джулия Ангелова. Самият изпълнител не крие удовлетворението си от свършената работа и се надява песента бързо да превземе сърцата на меломаните. Ако се съди по коментарите, това вече се е случило. По време на заснемането на лентата изпълнителят засне и фотосесия, като застана пред обектива на фотографа Хари Доладжаков.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply