Фики е един от четиримата големи финалисти в “Като две капки вода”

Фики е един от четиримата големи финалисти в най-гледаното реалити в ефира на NOVA TV – “Като две капки вода”. След поредица от зашеметяващи изпълнения и безупречни имитации Фики обра овациите на журито и всички зрители и така стигна до топ 4 на най-добрите имитатори в шоуто.

На полуфинала Фики влезе в образа на великият Васил Найденов, а голямата изненада на шоуто беше, че самият Васил Найденов също излезе на сцената и пя заедно с Фики, след което го поздрави за цялостносто участие в шоуто.

“Към поп-фолка винаги се е гледало с едно пренебрежение, Фики разчупи стереотипа и показа, че жанра не е от значение за таланта” – сподели Васил Найденов.

Много колеги в социалните мрежи също изразиха своята подкрепа към Фики, както от поп-фолк жанра така и от други жанрове. Своята подкрепа към Фики, споделиха Галена, Цветелина Янева, Тита, Глория, Ивана, Мария, Алисия, Денис Теофиков, Емилия, Емрах и други.
През цялото време плътно зад Фики беше и нашият екип, който също пожелава успех на Фики и на големият финал.

Тони Стораро също не скри вълнението си и сподели в социалните мрежи, че е изключително горд с представянето на сина си в реалити формата.

На големият финал Фики избра да изпълни песента, която му донесе най-голям успех в началото на неговата кариера “Hello” на Lionel Richi. На финала Фики ще се конкурира с останалите финалисти – Дара, JJ и Маги Джанаварова.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply