“СПОМЕНИ” НА РОКСАНА – НОВАТА ЛЮБИМА ПЕСЕН НА ФЕНОВЕТЕ

В момента новото предложение на Роксана –  “Спомени” е най-гледания клип в секцията “Набиращи популярност” в платформата за видеосподеляне YouTube. Баладата се появи само преди броени дни и вече се налага като любимо заглавие на почитателите на поп-фолка. Видеоклипът бележи изключително висока гледаемост и само за 5 дни достигна 1,200,000 гледания. Роксана не крие вълнението си от този успех, а почитателите й не спират да я подкрепят.

Кадър от “Спомени”

Заслуга за този успех безспорно има и екипа, работил заедно с Роксана върху “Спомени“ – поетесата Мариета Ангелова, композитора Мартин Биолчев, създал аранжимента на песента, както и режисьора Николай Скерлев.

Роксана изпраща една успешна година. Тя представи няколко сингъла през 2019-та. В началото на лятото Роксана представи “Япма бана” в дует със Силвър, а 2 месеца по-късно представи и “Една любов” (ft. Фики). Феновете са категорични, че тази година Роксана е успяла да ги впечатли с разнообразни песни и интересни клипове, а дали тя ще ги зарадва с още един проект до финала на годината, предстои да разберем.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply