Синан представи “Mami, mami”

Новият проект на един от младите артисти в каталога на Diapason Records вече е факт! Песента на талантливия Sinan е озаглавена „Mami, mami” и само за броени часове събра десетки хиляди гледания в официалния YouTube канал на Фен ТВ.

Парчето се отличава с модерно звучене, а зад реализацията му стои голям международен екип. Композицията и аранжиментът са дело на Samuel Kodra и Ramazan Luti (XOXO Music), които умело съчетават актуалните тенденции в световната поп и денс музика с автентично балканско звучене. Текстът е написан от Йордан Гергов.

Видеото е заснето в родния град на Sinan – Гент в северозападна Белгия. В клипа Sinan си партнира с международната танцова звезда и фотомодел Stella Taylor, която е негова близка приятелка. Русокосата красавица веднага откликва на поканата му и пристига от Мюнхен специално за снимките. Освен на снимачната площадка, двамата са колеги и на модния подиум. Наскоро младият изпълнител завоюва своето място като финалист в престижния конкурс Top Model Belgium, задминавайки повече от 6000 кандидати. Финалът ще се проведе на 3-ти февруари 2019 г. в Париж, а част от авторитетното му жури ще бъде самата Памела Андерсън.

Sinan все повече се утвърждава като любимец на тийнейджърската аудитория, а актуалната му визия включва екстравагантна прическа, каквато срещаме и при световни тийн идоли като XXXTentacion, Lil Pump и Ozuna.

Можете да гледате „Mami, mami” в ефира на Фен ТВ, както в YouTube канала FEN TV BG.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

This Post Has One Comment

 1. Hi

  I wanted to order baby toy’s from your webshop.
  but I can not find the product anymore on your site,
  it looks like this on this site https://bit.ly/Babytoyitem6323
  I hope you will sell the toy again soon,
  mail me if you are going to sell it again, I’ll wait

  Greetings

Leave a Reply