РОКСАНА С НОВА ФОТОСЕСИЯ И КУП МУЗИКАЛНИ ИЗНЕНАДИ ПРЕЗ 2019-ТА

Роксана засне коледно новогодишна-фотосесия с фотографа Ганчо Чурков и зарадва своите почитатели в първите дни на новата година, които с нетърпение очакват нови неща от гласовитата певица.


Роксана не спира да работи по новите си проекти, за някои от тях звездата на “Пайнер” вече говори и сподели със феновете си .
Рокси разкрива, че в движение дори се случва да смени дадена песен с друга, която и е харесала повече.


“Имам около десет различни парчета от различни композитори, самостоятелни, дуетни и ми е трудно да избера коя да е следващата, защото всички ми харесват много. Подготвям дует с един невероятен млад и обичан певец за който най-големите звезди в Сърбия не пестят комплиментите си.
Никола Айдънович – Шечера в превод “захарче”, както го нарича Jelena Karleusa е част от най-голямата музикална компания Гранд Продакшън. По нашата песен работи популярен сръбски композитор, разменихме идеи и очаквам с нетърпение да чуя първите тактове и звуци по парчето.” – споделя Роксана.


“Имам песен от виртуозния македноски тромпетист Джамбо Агушев по чийто аранжимент се работи, имам песен от Даниел Ганев, имам и записана песен фючеринг с мой колега от Мартин Биолчев и наистина ми е мега трудно да реша и избера” – с вълнение споделя любимката на народа.

“Бъдете живи и здрави, мирни, благословени и много щастливи. Нека вашите желания бъдат мой пожелания. Честита Нова 2019-та година на всички . Обичам ви!” – не пропусна да отправи свойте пожелания Роксана.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply