Роксана: Предстои да реализирам важен проект за мен

Роксана сподели дългоочакваната за своите почитатели новина, че съвсем скоро ще ги зарадва с нов музикален проект. Певицата разкри и подробности за него в официалната си страница във Facebooк.

“Първата песен, която ще запиша в календара за 2019 година, вече е решена. След много дълго мислене и лутане, коя да бъде песента и с кой творец на музика да започна годината, се спрях на един от хитмейкърите в България. С удоволствие Ви представям моя братовчед, колега, дуетна половинка, приятел и композитор Силвестър Матеев – Силвър. Песента е бърза, носи много настроение, със закачлив и интересен текст“.

Роксана не крие, че този проект е много важен за нея, защото ще даде старт на новата й музикална година. Има и още една причина, която прави песента толкова специална:

“Тя ще бъде с участието на виртуозния македонски тромпетист, обичан в цяла Европа и на Балканите, Джамбо Агушев. Звездата на Македония пристигна в България заради моя проект и заедно влязохме в студио. Песента е изсвирена, изпята и записана. Получи се нещо, което носи много щастие и много настроение“, споделя изпълнителката.

Тя издава, че скоро предстои да заснеме и видеоклип на парчето, но за момента все още обмисля идеи и разменя мнения за това как да изглежда лентата, защото й се иска този път да представи един много интересен и красив видеоклип.

“Затова съм така търпелива, но накрая ще избера най-доброто, сигурна съм. Ще ви го подаря и представя, когато е готов, с  цялата ми любов и уважение към Вас, в ефира на нашата любима телевизия “Планета“, завършва Роксана.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

This Post Has One Comment

Leave a Reply