РИКО БЕНД ЗАПАЛИХА СТУДЕНТСКИ ГРАД

Обичаният от цяла Европа оркестър Рико Бенд разбуни духовете и даде старт на купонджийския сезон в Студентски град с участие в „Най Клуб“. Партито се състоя в четвъртък и събра гости и почитатели от целия континент. Дискотеката обаче не успя да побере всички желаещи да се докоснат до любимите си звезди.

Ослепителната вокалистка и бижу на оркестъра – Саша Рико изненада всички с нова и модерна визия, а титанът на ударните инструменти Веско Риков заби с уникално майсторство върху своите барабани.

Младите успешни изпълнители Меди, Румен Борилов и Диона уважиха събитието и пожелаха на оркестъра попътен вятър и още повече да радват сърцата на хилядите си фенове.

Гости на партито споделиха, че са изключително радостни да видят Рико Бенд на живо и им пожелаха следващото събиране да бъде на грандиозен концерт в зала Арена Армеец.

Най-добрият оркестър в България Рико Бенд даде силен старт на сезона, за което някои родни изпълнителни могат само да си мечтаят. Групата за пореден път утвърди позицията си на лидер в сърцата на почитателите си и продължават усилено към нови музикални изненади за публиката.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply