РИКО БЕНД ВДЪХНОВЕНИ ОТ АЛЕКС И ВЛАДИ

Рико Бенд представиха най-новата си песен “Bad Boy”. Песента е специален подарък на групата от близначките Алекс и Влади и е кавър на тяхната песен – “MAFIOT”.

Потърсихме вокалистката на Рико Бенд – Саша Рико, за да и зададем няколко въпроса свързани с песента, първият от които бе:

Как избрахте да направите кавър на песен, която е от коренно различен жанр?

Саша: “Парчето е вдъхновено от “MAFIOT” на Алекс и Влади, в процес на репетиции в нашият бус, с който пътуваме. Сандрито Даниелов, който е наш клавирист и аранжор в групата, реши да рискува с колаборация между няколко стила – хип- хоп, трап,талава и разбира се типичният Рико Стайл.
Веско Риков – ,,шефа” даде разрешение и добави своя почерг.
Бандата ни е много “гъвкава” откум музика. Имаме силно обособен и разпознаваем стил, който осезаемо се разпознава и доста често интерпретиран от колеги! Очаквайте още изненади с различен “вкус” от “Рико Бенд”. Изненадите тепърва предстоят!”

Харесвате ли музиката на Алекс и Влади и тях като цяло?

“Харесваме творчеството на Алекс и Влади,които са прекрасни и всички от групата ги подкрепяме,освен това са доста близки приятели със Сандрито и са си помагали винаги относно Музиката!
Те приеха позитивно идеята на Сандрито и го подкрепиха, за което сме им благодарни.” – отговори Саша пред Folk+

Песента “Mafiot” на Алекс и Влади вече наближава 5 милиона преглеждания в youtube. А кавър-версията на Рико Бенд – “#BadBoy” само за денонощие регистрира над 100 хил. гледания в и интернет пространството.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply