РЕНИ ПРЕДИЗВИКА БУМ

Балканско парти събра Рени с десетки нейни почитатели през изминалата седмица. В столичен ресторант певицата зарадва всички присъстващи с разнообразния си репертоар и вдигна градуса с някои от най-големите си хитове през годините. Истинска изненада за звездата бе същински неин фен клуб от запалянковци, въоръжени с купища рекламни материали, дискове и касетки.

Желаещите да се докоснат до Рени и да запечатат този момент със снимка бяха много, а тя едва успя да подпише всеки плакат и картичка от личните колекции на привържениците си. Гордите притежатели и на цялата и дискография не пропуснаха да зарадват звездата на вечерта както с аплодисменти и комплименти, така и с много букети и специални подаръци.

„През изминалия петък направих най-емоционалното си участие за последните месеци. Благодаря на домакините от ресторанта, както и на всички почитатели и приятели! Когато излизам на сцена, го правя, за да радвам хората, а се оказа че този път те го направиха за мен. Цветята, подаръците и топлите думи в края на вечерта сякаш върнаха времето назад, както и спомените. Някога, преди много години, така преминаваха срещите на всички изпълнители …“  – с носталгия си спомня Рени.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply