ПРЕСЛАВА, ДЖЕНА И АНЕЛИЯ ПОЛУЧИХА СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ ОТ CLUB REVUE

Преслава, Джена и Анелия са следвищите получили специални призове от Club Revue.

Преслава получи статуетка за безупречните си 15 години на музикалната сцена. Всички са категорични, че 15-те години на сцена успяха да превърнат Преслава в еталон са стил и класа. Преди броени дни, навръх Свети Валентин певицата представи своята най-нова песен озаглавена “Изтрезняваш ли”, която предизвика истински фурор в социалните мрежи и родните клубове.

Анелия, пък, взе статуетка за своите 17 успешни години, изкачвайки стълбата на успеха. Тя стартира музикалната си кариера с песента “Чужди устни” и още с нея превзе сърцата на феновете. В началото на тази година изпълнителката представи баладата “Сърцето ми”, с която за пореден път разчувства почитателите на най-слушаната музика у нас.

Този петък, по време на участието на Джена тя също бе отличена за нейните 12 годинина на музикалната сцена. Самата тя бе изненадана от наградата, която и поднесе Club Revue. Тя сподели още, че е изключително емоционална и благодарна за всичко случило й се през тези години. Нейната последна песен – “Яко ми е” се превърна в тотален хит и съвсем логично грабна статуетка и от нашите годишни музикални награди за “Кавър на годината”.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply