Младата звезда Кевин от Лакоста Бенд избухна с разбиващо парче

“Ако знаеш” е името на дебютния хит сингъл на най-новата звезда в поп-фолка Кевин Лакоста. Песента е посветена на бившата приятелка на изпълнителя и е вдъхновена от наскоро преживяна изневяра.

“Сам пиша своите текстове и музика”, споделя Кевин. “Искам да покажа на всички от музикалната гилдия, а и не само, че добрият певец и артист трябва да черпи вдъхновение от самия себе си, за да успее да предаде посланието на песента най-добре”.

Дебютното парче на певеца вече успешно се върти в мрежите за видео споделяния, където набира популярност. Видеото към песента е заснето на няколко локации из София, а общият брой на снимачните часове надхвърля 20. В лентата Кевин сменя няколко тоалета, специално предоставени от известни софийски бутици, които обличат най-големите в жанра.

Кевин е син на известния Емо Лакоста или познат в бранша като Емо Крокодила, от ромския оркестър „ЛаКоста Бенд“. Младокът завършва музикалното училище „Любомир Пипков“ в София, откъдето са се пръкнали едни от най-новите звезди в родния шоубизнес.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply