МЕЛОМАНИТЕ НЕТЪРПЕЛИВИ ЗА “ТАКА НИ СЕ ПАДА” НА ПРЕСЛАВА И ГАЛИН

Вече стана ясно, че Преслава и Галин ще изненадат с дует. Песента е озаглавена “Така ни се пада” и е по музика и аранжимент на Деян Асенов. Това стана ясно от самият Галин по време на live chat в Instagram, където той се включи за да даде подробности около музикалния проект.

Галин много пъти е споделял, че е фен на Преслава, и че това че ще има съвместно парче с изпълнителката е голяма чест и сбъдната мечта за него.

Годината се очертава като една от най-успешните в творчески план и за двамата. През 2019-та Галин основа собствен лейбъл – Alpha Music и успя да представи две напълно нови изпълнителки за фолк аудиторията – Лидия и Десита, които за кратко време се превърнаха в нови тийн идоли и завладяха меломаните. “Няма да ни мине” – в дует с Лидия бе първото предложение от изпълнителя за годината. Последвано от “Мамиш” (ft. Азис), а преди броени дни Галин зарадва и с “Половинка” – колаборация с Десита и Pepe Shits.

Преслава пък представи “Изтрезняваш ли” в началото на годината, а в разгара на лятото изненада с “Пиян”, есента за нейните почитатели започна повече от вълнуващо, защото именно тогава тя сподели с тях новата перла в короната си – албума “Да гори в любов”, в който включи и пет напълно нови предложения – “Не те забравям”, “Не идвай”, “Право в очите”, “Трябваш ми” и “Крадец на време”. Преди броени дни Преслава представи и live-видеоверсии на песните от албума.

Феновете вече са нетърпеливи да видят и чуят “Така ни се пада” и са категорични, че това ще бъде перфектен завършек на годината и за двамата изпълнители.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply