Мария отпразнува 20 години на музикалната сцена с грандиозно шоу

20 години на музикалната сцена отпразнува снощи Мария в един от столичните клубове. Първата песен която сложи началото на празника бе “Чувал ли си за такива”, а Мария блесна в уникална черна рокля на топ дизайнера Борче Ристовски. За косата и грима си изпълнителката се довери на топ-тандема Цецо Андреев и Момчил Спасов.

Екип на www.folkplus.bg бе на грандиозното събитие и засне кадри от вечерта, които сподели с последователите си в Instagram.

На събието бяха забелязани още колежките на Мария от фирма “Пайнер” – Емануела, Анелия и Гергана, както и нейните колеги от гърция – STAN & Kyriacos Georgiou.
От поп жанра бяха забелязани сензацията ТИТА и стилистката и изпълнителка – IVY. Стоян Стоянски също бе на първите редове, за да гледа спектакъла, който Мария бе подготвила.
Освен с всички, колеги които присъстваха на празника на Мария, други от тях я поздравиха и в социалните мрежи с кратки клипчета по случай нейната годишнина.
Меди, Цветелина Янева, Гергана, Анелия, Емилия и Тони Стораро отправиха своите пожелания в кратки видеа, които изпълнителката публикуваше дни преди голямото събитие.

Освен колеги и много близки, клуба бе препълнен и с почитатели на Мария, които са плътно до нея през тези 20 години. Изпълнителката не пропусна да благодари на всички, които са уважили празника й, от голямата сцена.

В първата част от шоу-програмата Мария бе на живо с Дани Милев Бенд, а във втората част показа другата си страст – танците и заедно с Balet FAME направиха истинска фиеста.

Преди 20 години, Мария стартира своята кариера с песента “Спомен”, която бе една от най-бурно приетите песни през изминалата вечер. Целият екип на Фолк+ желае на Мария – здраве, щастие, любов и да продължава още дълго да радва своите почитатели от голямата сцена.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply