Мария ни отвежда до приказния остров Corfu със “С мен”

Преди броени часове Мария промотира новото си хитово предложение – “С мен” в youtube канала на PlanetaOfficial. Видеоклипа получи своята LIVE премиера в интернет пространството, както и своята телевизионна такава в ефира на Планета и Planeta HD.

Хиляди гледаха в реално време премиерата на песента, а суперлативите към Мария и целият екип заваляха още от първите секунди на премиерното излъчване.

Песента е на Калин Димитров /музика и аранжимент/ и текст на Петя Радева. Лентата отново е поверена в ръцете на снимачният екип на режисьора Николай Скерлев, а видеото ни отвежда в приказни остров Корфу, Гърция.
И този път Мария не изневери на топ тандема Момчил Спасов /фризура/ и майсторът на четките Цецо Андреев, като за пореден път се довери на тях за перфектната си визия. По време на престоя си на приказния остров, Мария реализира и нова фотосесия, като застана пред обектива на топ-фотографа Виктория Сиракова. Главната роля в клипа е поверена на Ивайло Барбуков, който от дълги години живее на острова.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply