КРИСТИАНА: ОБИЧАМ ДА СЕ КОНКУРИРАМ СЪС СЕБЕ СИ / ИНТЕРВЮ /

Броени дни след премиерата на най-новата си песен “Моето време”, Кристиана разказва пред FOLK+ за новият проект, колаборацията с Галена, конкуренцията и предстоящите песни.

Здравей, Кристиана. Намираме те в навечерието на премиерага на най-новият ти музикален проект “Моето време”. Как се чувстваш няколко часа след премиерата, какви са впечатленията от песента и самата ти доволна ли си от крайният резултат?

Кристиана: Здравейте.. Изключително ми е приятно да бъда ваш гост. Развълнувана съм, защото дълго подготвяхме проекта и се радвам, че вече видя бял свят и го представихме пред аудиторията. Това е една емоционална песен, която ми въздейства много още първия път, когато я чух. Смело мога да твърдя, че се радвам, че заложих на нея.

В песента специално участие взема и Галена. Как се стигна до тази интересна колаборация?

Кристиана: Не бяхме планували да е в колаборация с Галена, впоследствие така я реализирахме и й благодаря, че придаде от нейния огнен темперамент на песента.

В клипа те виждаме в една доста различна светлина, хареса ли ти ролята на убийца?

Кристиана: Да, аз харесвам крайностите и затова и ми допада тази роля, все пак съм зодия скорпион – от мило котенце до серийна убийца (хаха).

Знаеш че в този бранш конкуренцията е огромна, как успяваш да се справяш с нея?

Кристиана: Нормално е да има конкуренция, без нея няма да е интересно. За мен тя се измерва в това да мога да си сверя часовника, ако има някой, с когото обичам да се конкурирам, то е със самата себе си и да знам, че днешното ми аз е по-добра версия на вчерашното.

Феновете на фолка постоянно са нетърпеливи за нови и нови проекти, работиш ли вече върху следващият?

Кристиана: Да, този път ще съм по-експедитивна със следващата песен. Вече я подготвям.

Да очакваме още интересни колаборации от теб, или е ред на самостоятелно парче?

Кристиана: Както казах и за “Моето време” не беше замисляно да е в колаборация, затова не мога от сега да дам категоричен отговор на този въпрос.

Благодарим за това интервю и ти желаем успех, последният ни въпрос към теб е: Какво би пожелала ти на читателите на www.folkplus.bg?

Кристиана: На вашите читатели желая здраве и да вярват в доброто,което им предстои,защото това ще ги отвежда към мечтаната цел.А на вас те да продължават да се множат и да не спират да ви следят.

“Моето време”
[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply