КРИСТИАНА ИЗНЕНАДА С НОВА ВИЗИЯ И ПРЕДИЗВИКА ФУРОР

Кристиана представи дългоочакваният си проект “Звяр си” преди броени дни. Видеоклипа към песента направи своята официална премиера в youtube канала на музикална компания Hit Mix Music, както телевизионна премиера в ефира на Хит Микс Мюзик ТВ.


В “Звяр си” Кристиана за пореден път изненада с интересна колаборация и различна визия.След като в началото на месец Март изпълнителката на “Хит Микс Мюзик” представи видеоклипа към “Моето време” в колаборация с Галена и влезе в ролята на серийна убийца, този път виждаме, че  Кристиана влиза в отбора на брюнетките. Черната коса се оказа добра идея и получи одобрението на феновете, а комплиментите към изпълнителката за цялостната работа по проекта не закъсняха. В “Звяр си” специално участие взема и Преслава, а слушателите са категорични, че тя е перфекното допълнение към това песента да звучи още по-хитово. 


Музиката и аранжимента на “Звяр си” са дело на Йорданчо Василковски – Оцко. За текста Кристиана е работила в екип с Петър Петров и Петя Радева. А режисьори на лентата са HMM Team, Любомир Костов и Добромир Николов. За безупречната визия на Кристиана са се погрижили Ива Атанасова (стил), Цецо Андреев (грим) и Емилио Стефанов (коса). Видеоклипът се радва на голяма гледаемост в портала за видеосподеляне youtube – като се нарежда в ТОП 5 за най-гледани видеа в България за момента.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply