КОГО Е ЗАПИСАЛА В СЪРЦЕТО СИ ТАТЯНА?

Татяна представи дългоочаквания проект “Записано е в сърцето ми“, който предизвика вълна от одобрителни коментари в YouTube – PlanetaOfficial . Песента е по музика и аранжимент на хитмейкъра Йорданчо Василковски – Оцко, текст на Мариета Ангелова. Режисьор на лентата е Георги Марков, с когото Татяна работи за първи път.

“Не очаквах толкова силна и положителна реакция. В YouTube всеки втори коментар е положителен и съм много щастлива, че феновете се намериха в този проект и го оцениха цялостно като текст, музика и видеоклип. Сега си давам сметка, че когато един творец говори със сърцето си в музиката, тогава се получават и най-добрите песни. Работих доста дълго по “Записано е в сърцето ми“ и работата ни наистина не беше лека, защото исках да изпипам и най-малкия детайл преди да я пусна, затова и се забавих толкова!“ –  споделя изпълнителката в социалната мрежа.

Само няколко часа след премиерата си в портала за видеосподеляне, “Записано е в сърцето ми“ прозвуча за първи път и в чужбина. Татяна представи новия проект в Белгия, където гостува в петъчната нощ, а тази седмица за звездата предстоят срещи с почитателите й в Русе и Айтос.

Определено много хора намериха себе си в текста, а когато попитахме самата певица това нещо преживяно ли е тя ни отговори: “Сега осъзнавам, че когато един творец е истински в това което предава на хората явно няй-истински достига до тях! Ще кажа само, че се чувствам много обичана и искам любовта която чувствам да е завинаги!Пожелавам я на всички хора, защото това е двигателя в живота ни!”

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply