Ивана в дуетно парче с кръщелникът си – Ванката

“Баба Марта идва цветна, усмихната, свежа и с първата песен на моето слънчице Иван – Ванката. Искаме да Ви развеселим и да се забавлявате от сърце”, така Ивана анонсира премиерата на клипа “Искам да съм голям”.

Кръщелникът на “Певицата на народа” направи своя официален дебют с песента “Искам да съм голям”, днес, в официалният YouTube канал на Пайнер – PlanetaOfficial и в ефира на Телевизия Планета. Парчето, което е в дует с Ивана, предизвика истински фурор в социалните мрежи хип-хоп парчето “Искам да съм голям”. Самата певица признава, че този проект е може би първата стъпка към продуциране на нови таланти. 

Музиката е дело на Невена Пейкова и Преслав Бориславов, а аранжимента е поверен в ръцете на Румен Радойнов и Преслав Бориславов.

Закачливият и забавен текст е дело на текстописката Мариета Ангелова. Поетесата черпи вдъхновение от Ванката, с който провеждат разговор за неговия живот и резултатът е текстът на “Искам да съм голям”. Една песен за реалния живот, в която посланието е насочено към вечно заетите родители, които имат само изисквания и забравят, че и те са били деца. Клипът е подаръка на Ивана и Ванката към всички деца и всички пораснали деца. Режисьор на лентата е Николай Скерлев.

Виждайки таланта на Ванката, Ивана много пъти го е качвала на сцената по време на нейни концерти с думите: “Посрещнете най-малкия член на бенда!”. И неговата поява, винаги е внасяла много настроение.” – споделя певицата.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply