Забавление по време на карантина с Dj Дамян

Дискотеката онлайн се оказа алтернатива в условията на карантина. Предложението е от любимеца на всички – DJ Дамян, който вече повече от седмица забавлява всички online.

Забавният и хитов диджей бе първият, който реши да забавлява аудиторията вируатлно. И пусна първото по рода си “Лукс корона парти”, където със свой колега забавляваха всички онлайн зрителите. Нетрадиционният купон бързо придоби популярност и на линия се включиха хиляди зрители от цялата страна. 

Имаше и музикални поздрави за всички, които оставиха коментари под видеото. А вместо салфетки, Дамян размяташе тоалетна хартия, която през последните дни се оказа голям дефицит в родните супермаркети. 

Хората пред телефоните и компютрите пък споделяха снимки от дома си с чаша алкохол в ръка. По този начин Дамян успя да събере на едно място хиляди изолирани българи, които са зажаднели за нощен живот. 

Още тази вечер в 19,30 часа той ще се включи отново с втора част от представлението си и смята да го прави всеки ден до отмяната на карантината

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply