ЕМРАХ ОТНОВО ЗАЛОЖИ НА ДУЕТНА ПЕСЕН

Отново на дует заложи един от младите изпълнители на “Пайнер“ – Емрах. След силния дебют, който направи с Емилия и съвместното им парче “По такива си падам“, този път певецът представя колаборация със своя баща Тони Стораро. Песента е озаглавена “На твое място“ и вече може да бъде гледана в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизиите с марката “Планета“.

“Година и половина мина от излизането на дебютния ми сингъл. Дойде време и за втория. Отново дует, но не с кого да е, а с моя идол и пример за подражание – баща ми. Надявам се да ви хареса“, написа с вълнение Емрах.

А подкрепата си пръв засвидетелства по-големият му брат:

“Гордея се с теб“, категоричен бе Фики в социалните мрежи, последван от Тони Стораро, който бе откровен и сподели – Децата трябва да сбъдват своите мечти. Но и да правят това, което най-добре могат да правят. Защото някое момиченце например може да си мечтае да стане художествена гимнастичка, но да не е достатъчно пластично и да не се е получава, в същото време да му се отдава ученето на чужди езици. Всеки си има своята дарба и своя път. Ако Емо нямаше талант, аз никога не бих го насърчил да се занимава професионално с музика. Но той се доказа още с първата песен. Мисля, че с тази ще затвърди позициите си на музикалната карта на България. Върви по стъпките на брат си, но е много различен от него – и като стил, и като темперамент. Така че смятам, че той има своя път.“

“На твоето място” е по музика на Daniel Paraschiv, текст на Мариета Ангелова и аранжимент на Diamond Beat Production. За реализацията на видеоклипа се погрижиха режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Иван Иванов.

Феновете не останаха безразлични към новото предложение на Емрах и дадоха висока оценка за неговия втори проект.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply