Емрах: Време е за нещо самостоятелно

Емрах зарадва своите почитатели с новината, че през месец март планира появата на първата си самостоятелна песен. Младият изпълнител на музикална компания “Пайнер” стартира своята професионална кариера през 2018 година с дуета “По такива си падам” с Емилия. С този проект той дебютира и на голямата сцена на концерта “17 години телевизия “Планета” в зала “Арена Армеец” в София.
Миналата година Емрах представи на публиката още два дуета – със своя баща Тони Стораро и Алисия. Именно с “На твое място” и “Душо моя” младият изпълнител се изяви на концерта “Планета на 18” в Пловдив. 

Само преди броени дни музикална премиера направи най-новото дуетно предложение на тийн любимеца – “Сърце мое” в дует с Теди Александрова. Само за две седмици парчето вече наближава бройката от над 2 милиона гледания в youtube пространството и се превърна в новата любима песен на всички фенове.

Емрах и Теди Александрова бяха част от звездните гости на Folk Plus ILLUZION Awards и именно там, за първи път двамата изпълниха заедно дуетната си песен.

Съвсем естествено самостоятелната песен на Емрах вече се очаква с нетърпение, а последователите му в социалните мрежи побързаха да го окуражат и да му пожелаят успех.

В аванс на червения килим на Folk Plus ILLUZION Awards, Емрах сподели, че песента е дело на композитора Даниел Ганев, а Теди Александрова добави, че вече е чула песента и я определи като уникална.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

This Post Has One Comment

  1. thank so much for your site it assists a whole lot.

Leave a Reply