ЕМИЛИЯ: САМА ВЗЕХ РЕШЕНИЕ ДА НЕ УЧАСТВАМ В КОНЦЕРТА “18 ГОДИНИ ПЛАНЕТА ТВ”

Емилия сподели в социалните мрежи, че няма да бъде част от предстоящия концерт е зала Колодрума в Пловдив, по случай 18-тата годишнина на Телевизия Планета.
Певицата побърза да внесе яснота преди да започнат спекулациите по адрес на отношенията между нея и музикална компания “Пайнер”. Хитовата изпълнителка сподели, че е в прекрасни отношения със своите продуценти, и че в момента е напълно съсредоточена върху новите си музикални проекти.

View this post on Instagram

Преди да се появят каквито и да било спекулации,свързани с отсъствието ми в концерта “18 години Планета ТВ”,смятам,че сама трябва да споделя защо взех това решение.В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта,които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка,цялото ми време и внимание.Вече 20 години съм артист на музикална компания Пайнер-години,през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си.За това време,вече се чувствам достатъчно зряла,за да преценявам сама,кое е полезно за бъдещето ми.С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно.На всички мои почитатели,искам да благодаря,че са с мен и вярвам,че с това отсъствие няма да ги разочаровам-с всичко,което създаваме сега, само искам да ги зарадвам.

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Феновете на поп-фолка са категорични че Емилия ще липсва на концертната сцена в Пловдив и отбелязват, че тя изпраща една от най-успешните си творчески години.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply