ЕМАНУЕЛА И АРИА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗАЕДНО НА ЕДНА СЦЕНА

Първото клубно участие на Ариа се състоя през изминалата нощ в един от най-харесваните клубове в Студентски град. Участието й бе съвместно с една от най-близките и приятелки – Емануела и двете заедно запалиха сцената на Club 33. 

Клубът бе препълнен, а двете изпълнителки изпълниха хитовете си пред софийската публика. На участието на двете диви бе забелязана и нашумялата американка Морган Осман, която има хиляди последователи в социалните мрежи и е една от най-актуалните моделки в момента.

Ариа и Емануела са доста близки приятелки в живота извън сцената, а през Септември им предстоят няколко изяви заедно. Ариа за първи път изпълни своите солови парчета – “Да те заболи” и “Кралицата”, а двете заедно с Емануела изпълниха и “Незабравима”, в която Ариа се включи като featuring още през 2017 година. Екзклузивно видео от представянето им може да намерите в официалния Instagram профил на Folk+ – @folkplus.bg .

Ариа завърши своето първо клубно участие с мега хита на Галена и Тони Стораро от изминалата година – “Шефката”.

Ариа се занимава с музика от 7 годишна. Нейни вокални педагози са Етиен Леви и Трифон Трифонов. Младата изпълнителката признава, че е заредена повече от всякога с много енергия и е готова да покорява нови върхове. 

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply