Другото име на студентския празник – Мега Банско

Събитието „Мега Банско“– с всяка година жъне все по-големи успехи!

Туроператорът Мистрал Травел и организаторът Борис Карагеоргиев представят Мега Банско 2019.
(подбери няколко снимки)
Един продукт, превърнал се в тяхна запазена марка за 4-та поредна година. Едно мероприятие, което създаде нови познанства, емоции и спомени на множество студенти.
Припомняме, че Борис Карагеоргиев е най-младият туроператор в цяла България. В момента самият той е студент в УНСС последна година, специалност туризъм.
Тази година събитието Мега Банско събра над 1700 млади хора от цяла България на една от емблематичните дестинации за студентския празник – град Банско.


Борис споделя, че благодарение на изградените през годините партньорски отношения с клуб Jack`s House, както и с пиарката на много от нашите родни звезди Екатерина Иванова която също така работи и с нощното заведение -и хотели – Перун Лодж, Мария Антоанета Резидънс, Думанов, Winslow infinity, Тодорини кули, Топ Лодж, Bellevue Residence, е възможна организацията на събитие с такива мащаби. Още за събитието са спомогнали добрата организация, която е изпипана с годините и големият екип, който има зад гърба им.
Именно добрите взаимоотношения водят до доволни клиенти, които от своя страна, се връщат отново и отново. За Мистрал Травел е важно, клиентите да си изкарат приятно, да се забавляват, затова и подготовката отнема изключително много време, енергия и ресурси, но качественият продукт накрая ги мотивира да продължават да създават нови и интересни събития.

Борис е по-скоро иноватор в туризма, отколкото последовател на нещо традиционно. Още от малък пътува много и е обиколил почти половината земно кълбо.
През годините той успява да разбира своята аудитория и да създава нови продукти, които да отговорят на нейните нужди. Предстоят му множество интересни проекти, като вече дори е започнал да планира и Мега Банско 2020 година.
Определено Мистрал Травел и партньора им Джакс Хаус успяха да наложат Мега Банско като другото име на студентския празник.

Борис Георгиев Карагеоргиев – Организатор

Определено Мистрал Травел и партньора им Джакс Хаус успяха да наложат Мега Банско като другото име на студентския празник.

Екатерина Иванова – пиар на събитието
[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply