ДЖУЛИЯ И КРИСТИЯН КИРИЛОВ: ЩЕ ПОКАЖЕМ ВИДЕОКЛИП, КОЙТО НЕ Е ПРАВЕН В БЪЛГАРИЯ

Джулия и тийн-идола Кристиян Кирилов се превръщат, освен в любовна двойка в живота, и в дуетни партньори на сцената.

Това споделиха самите те преди няколко седмици в своите социални мрежи, а днес за първи път двамата влюбени показаха и кадър от предстоящият видеоклип и разкриха заглавието на общият си проект. Проекта е озаглавен “Ти си..” и е дело на хитмейкъра Даниел Ганев.

Тази сутрин Кристиян Кирилов гостува в “На кафе”, за да разкаже за предстоящите си проекти. Единият от тях е новият уеб сериал – VIRAL, а другият предстоящият дует с Джулия.

“От малък ми беше мечта да запиша песен. Според мен няма случайни неща.. и това, че съдбата ме събра с певица също не е случайно. Не твърдя, че съм голям певец, но винаги съм мечтал за песен и реших да го споделя с Джулия, не мисля, че има нещо лошо. Освен това, песента е дело на един от най-добрите композитори – Даниел Ганев” – разказа Кристиян.

“Снимахме видеото 3 дни и се надяваме да ви изненадаме приятно. Ще покажем нещо ново, интересно, което до сега не е правено в България. Във видеото има много динамика и екшън.” – допълни още Кристиан, от ефира на НОВА ТВ.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply