ДЖУЛИАНО СЕ ЗАВРЪЩА НА МУЗИКАЛНАТА СЦЕНА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

През септември Джулиано ще се завърне на музикалната сцена след повече от година пауза. Това стана ясно от самият изпълнител, който написа в социалните мрежи:

“Скъпи приятели, с голямо удоволствие ви приветствам в новата ми и единствена официална страница – Dzhuliano!
Щастлив съм също така да ви споделя, че през септември в ефира на Hit Mix Music TV и в официалният youtube канал на компанията ще се състои премиерата на най-новият ми музикален проект – “Връщай си”! Дълго подготвях това завръщане и се надявам на вашата пълна подкрепа! Обещавам, че няма да ви разочаровам!”

Джулиано дебютира на музикалната сцена през 2016 година с песента “Бонбон” и бе едно от първите лица на музикална компания Хит Микс Мюзик. Последва още една солова песен – “Убийца на сърца”, а след нея и колаборацията му с Лорена – “Слушай, малката”.
След сингълите “Que bella” и “Без теб да свикна” изпълнителят сложи пауза на своята кариера и сега е решен да се завърне с нови сили на музикалният небосклон.

Повече подробности около песента и видеоклипа за сега изпълнителят не издава, но обещава че публиката няма да остане разочарована.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply