ДЕНИС ТЕОФИКОВ С ДЕБЮТ И НА КЛУБНАТА СЦЕНА

Най-новата тийн сензация Денис Теофиков дебютира и на клубната сцена, заедно със своя бенд. На 23-ти май (четвъртък) Денис Теофиков ще зарадва гостите на Night Club The Face в Благоевград. Това е първата изява на Денис Теофиков пред голяма публика в нощен клуб. Припомняме ви, че Денис вече дебютира на концертната сцена в Арена Армеец, когато изпълни дуета си с Цветелина Янева – “Грешка беше” на концерт-спектакъла по случай 17 години Телевизия Планета.

Денис Теофиков бързо набра популярност и успя да спечели феновете още с първите си проекти. Дебютната му песен “Грешка беше” (в дует с Цветелина Янева) вече наближава над 15 000 000 гледания в YouTube. Читателите на Folk+ от своя страна го наградиха с наградата за ДЕБЮТ НА 2018-та година.

Само след броени минути официална премиера се очаква да направи и вторият дует на изпълнителя с Емилия – “Тръгвай си”, след като те вече представиха песента “Акула”, която получи феноменален успех от меломаните и регистрира огромна гледаемост в социалните мрежи. Освен с многото гледания, парчето се овенча и с успех в клубовете като се нареди сред най-поръчваните песни в нощните заведения.

Всички фенове вече са нетърпеливи да видят как ще завърши мини-сериалът, който Емилия и Денис Теофиков им поднесоха.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply