БЕЗ ГРИМ И ПРИЧЕСКА ОСТАНА ТАТЯНА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА

Татяна замина за Кипър, заедно със своя екип, за снимките по най-новия си видеоклип. На летището в Ларнака станало ясно, че два от куфарите липсвали на фризьора Момчил Спасов и гримьора й – Цецо Андреев.

Татяна заяви че въпреки създалата се ситуация, ще има клип, който ще е много скоро в ефира на телевизия Планета. Екипа и се настани в един от най-скъпите хотели в Ларнака и в духа на шиговития тон на Цецо Андреев снимките протичат с много настроение. За видеото изпълнителката за пореден път се доверява на режисьора Николай Скерлев.

Все още не е ясно къде се намират те, но напук на всичко Татяна пусна снимка, в която заяви, че независимо от непредивидмите обстоятелства снимките продължават и през втория снимамен ден, с пълна сила. Наложило се на звездата на фирма “Пайнер” да хвърли няколко хилядарки за нови гримове и фризьорски принадлежности.

Какъв ще е крайният резултат предстои да разберем много скоро, но от първите чули вече песента, заявката за “Цялата любое съм” е, че е много хитово парче, което Даниел Ганев направил на сексапилната певица.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply