Ашли и Алисия – заедно в “Твоето момиче”

Ашли представи новото си музикално видео “Твоето момиче” в колаборация с Алисия.

Любимката на публиката Алисия не за първи път подава ръка на млад изпълнител. Без да се колебае, тя веднага приела да се включи с участие в песента. „Винаги с удоволствие съм помагала на всеки млад и талантлив изпълнител, защото мисля, че всеки заслужава своя шанс. Освен това песента е дело на Радомир Кишев, който е един от най-добрите композитори. Пожелавам много успех на Ашли! Тя е отдадена и се отнася сериозно, така че можем да очакваме от нея интересни проекти!“,сподели звездата.

Именно Алисия грабна приза за “Най-желана дуетна половинка” на наградите на Folk Plus ILLUZION Awards, през Февруари. А всички почитатели на модерния фолк вече са в очакване и на първият дует на Алисия за тази година, а именно с човека глас – Тони Стораро. Това обявихме първи ние в нашият Instagram профил, а това ще бъде пореден дует от тандема Алисия и Тони Стораро.

Режисьор на видеото е Георги Марков.

Можете да гледате клипа Ашли feat. Алисия – „Твоето момиче“ в ефира на ФЕН ТВ.

Ashley_-_Tvoeto_momiche_2

Ашли има съвместни парчета с много различни артисти, но общото между всички тях е, че са мъже. За първи път талантливата певица залага на общ проект с дама. Естествено, когато става въпрос за две красиви жени, каква може да бъде темата, освен мъже. В „Твоето момиче“ изпълнителката на Diapason Records е показана като наранена жена, която променя държанието си спрямо мъжете на 180 градуса. Както често се случва и в реалния живот, доброто и наивно момиче, се превръща в силна жена, която не позволява на никой мъж да й се налага. Най-добре това се прави с помощта на приятелка и в случая подкрепата идва от чаровната Алисия. Двете момичета буквално разиграват мъжете както си пожелаят и им показват кой командва.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply