“АРЕ, ДЪРПАЙ” – СКОРО ОТ ЕМАНУЕЛА

Емануела атакува мрежата с поредица от снимки от най-новия си видеоклип. Певицата нажежи страстите до червено с провокативните кадри. Парчето се казва “Аре, дърпай”, а Емануела, както винаги е много секси. По всичко изглежда, че новото й музикално предложение ще бъде доста интересно и тя отново остава вярна на стила си, да бъде винаги различна и непредвидима. Една от изненадите в лентата бе разкрита от самата изпълнителка на стори в нейния Instagram-профил. От снимката става ясно, че специално участие в клипа има бременната журналистка Деси Цонева.

 

Авторите и подробности около проекта за сега изпълнителката не издава. Но е ясно, че “Аре, дърпай” ще направи своята официална премиера в PlanetaOfficial съвсем скоро.

“Всяка прилика с действителни лица.. НЕ Е случайна” – написа Емануела в социалните мрежи, с което събуди още повече любопитсвтото на феновете.

фото/ Виктория Сиракова

Припомняме ви, че в началото на годината Емануела представи – “Скъпото се плаща”, малко след това дуета с Илиян – “Я се успокой”, а в началото на лятото изпълнителката представи “Предател”.

[insertadsense]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply